Into the Woods met Meryl Streep zie je vrijdag 24 december op Net5

Into the Woods met Meryl Streep zie je vrijdag 24 december op Net5
Van de makers van Chicago en Nine

Kijktip :

Op 24 december is de film Into the Woods te zien op Net5. Gebaseerd op het succesvolle Broadwaystuk brengt regisseur Rob Marshall (Chicago) een muzikaal sprookje met actrice Meryl Streep als boze heks in de hoofdrol. Je kunt Into the Woods streamen via iTunes en Pathé Thuis.

"Be careful what you wish for..."
Dit verhaal doet de wereldberoemde sprookjes Assepoester, Raponsje en Sjaak en de Bonenstaak in de mix. Een bakker en zijn vrouw kunnen geen kinderen krijgen omdat ze door een boze heks zijn vervloekt. Ze gaan een groot magisch bos in om een middel te vinden waarmee ze de vloek kunnen opheffen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Met een cast waar je U tegen zegt (Meryl Streep en Anna Kendrick als Cinderella zijn fantastisch) wordt er in deze productie grotendeels gezongen, en dus kunnen musicalhaters hier beter niet aan beginnen. Into the Woods biedt een leuk fantasieverhaal waarin klassieke sprookjes met een lichte knipoog zijn samengevoegd tot een amusant avontuur. Regisseur Rob Marshall brengt vooral een film die netjes binnen de lijntjes past, en gaat geen stap te ver. Voor liefhebbers toch het kijken waard, want je musicalhart gaat absoluut open. Drie sterren.

Cast
Naast Meryl Streep (Mamma Mia!) en Emily Blunt (Mary Poppins Returns) zijn ook James Corden (The Prom), Anna Kendrick (Pitch Perfect), Chris Pine (The Finest Hours) en Johnny Depp (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rob Marshall (Mary Poppins Returns).

Into the Woods wordt beoordeeld met een 5,9 op IMDb en is vrijdag 24 december om 22.40 uur te zien op NPO 3. Genre: avontuur, fantasy, muziek. Speelduur: 125 minuten.

Actrice Meryl Streep is 'The Witch' in de film 'Into the Woods'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV