Vanavond op tv: Chateau Meiland seizoen 3 & special Aad van den Heuvel

Vanavond op tv: Chateau Meiland seizoen 3 & special Aad van den Heuvel
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 juli

Kijktip :

In aanloop naar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zendt SBS6 de hele zomer herhalingen van het succesvolle realityprogramma uit. Vanavond wordt gestart met seizoen 3. Op NPO1 is een special rondom tv-coryfee Aad van den Heuvel te zien en Net5 zendt de filmklassieker Dirty Dancing nogmaals uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv van maandag 25 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Procureurs

Canvas
20:25 uur

In de vierdelige serie Procureurs duikt Gilles De Coster achter de coulissen van justitie en misdaad in België. De Coster praat deze keer met procureurs of parketmagistraten. Doorgaans zijn procureurs nobele onbekenden bij het grote publiek. Toch spelen ze een cruciale rol binnen justitie.

Romantisch drama: Dirty Dancing

NET 5
20:30 uur

In het kader van de Vintage Love-filmmaand zendt Net5 maandagavond de klassieker Dirty Dancing nogmaals uit.

Verhaal
Het is de zomer van 1963 en Frances 'Baby' Houseman zit vast op de Catskills met haar ouders. In een poging om het beste van de situatie te maken, woont Baby de georganiseerde lessen bij over merengue-dansen en pruikdemonstraties. Dan ontmoet ze Johnny Castle, de dansleraar van het resort, en wordt verliefd.

Special: Dit was Aad, goedenavond

NPO 1
21:27 uur

10 juni 2020. Nederland zat middenin de eerste coronagolf, die tot veel onzekerheid en angst leidde. Op dat moment overleed Aad van den Heuvel, één van de grootste persoonlijkheden uit de vaderlandse tv-geschiedenis. De special Dit was Aad, goedenavond duikt in zijn werk.

Start: Chateau Meiland seizoen 3

SBS 6
21:29 uur

Deze zomer kunnen we genieten van herhalingen van Chateau Meiland, waarin we zien hoe de Meilandjes uitgroeiden van een excentrieke familie tot nationale beroemdheden. Vanaf vanavond is het derde seizoen elke maandag en dinsdag weer te zien op SBS6.

Special: Too Large - Where Are They Now?

TLC
21:30 uur

In het TLC-programma Too Large volgden we zeven mensen die van hun extreme overgewicht probeerden af te komen. Ze worden daarbij geholpen door Dr. Charles Procter. In de special Too Large: Where Are They Now? zien we hoe het nu met de deelnemers gaat.

Actuele video's

Meer actuele video's