Special Dit was Aad, goedenavond maandag te zien op NPO 1

Special Dit was Aad, goedenavond maandag te zien op NPO 1
Wat is de invloed van Aad van den Heuvel?

Kijktip :

10 juni 2020. Nederland zit middenin de eerste coronagolf, die tot veel onzekerheid en angst leidt. Op dat moment overlijdt Aad van den Heuvel, één van de grootste persoonlijkheden uit de vaderlandse tv-geschiedenis. De special Dit was Aad, goedenavond duikt in zijn werk.

Dit was Aad, goedenavond gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Klein afscheid
Vanwege de op dat moment geldende coronamaatregelen werd er gedwongen klein afscheid genomen van Aad van den Heuvel. De begrafenis vond plaats in besloten kring. Nu, twee jaar na zijn overleden, gaan Aads kinderen Mark en Caroline van den Heuvel op zoek naar de roots en drijfveren van hun vader.

Pionier
In een persoonlijke zoektocht kijken ze naar de rol die hij voor velen heeft gespeeld. Hij was een pionier in de televisie-journalistiek. En later wist hij ook aan amusementsprogramma's een journalistieke draai te geven. Mark en Caroline gaan op zoek naar de sporen van hun vader. In Hilversum, maar ook daarbuiten.

De special Dit was Aad, goedenavond is maandag 25 juli om 21.25 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Dit was Aad, goedenavond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's