Maandag in RENZE: Tom van ’t Einde over steunbetuiging Donald Trump aan Nederlandse boeren

Maandag in RENZE: Tom van ’t Einde over steunbetuiging Donald Trump aan Nederlandse boeren
Bekijk de gasten van maandag 25 juli

Kijktip :

Renze is er vanavond weer. Tom van ’t Einde is vanavond te gast om te praten over Donald Trump en zijn steunbetuiging aan de Nederlandse boeren. Yteke de Jong en Paul Vaneker praten ons bij over de chaos op de vliegvelden. Dit zijn de gasten van maandag 25 juli.

Gasten van RENZE - maandag 25 juli

  • Oud-president Donald Trump schaart zich achter onze Nederlandse boeren, zo liet hij dit weekend weten.Tom van ’t Einde licht toe waarom de politicus dat doet.

  • Vandaag geen huis, maar een hele studio vol! Want vanaf morgen mogen we weer genieten van de perikelen van de grootste families van Nederland! Vanavond zijn de familie Jelies en de familie Cudogham te gast bij RENZE.

  • Vanavond staan de twee laatst overgebleven kandidaten voor het Britse premierschap tegenover elkaar in een televisiedebat. Wie zijn Liz Truss en Rishi Sunak? En wat doet Boris Johnson nog in de laatste weken van zijn premierschap? Tim de Wit geeft een update.

  • Het is en blijft chaos op de vliegvelden. Vluchten worden geannuleerd, koffers kwijt en vluchten gemist door lange rijen. Wie gaat dit oplossen en wanneer sta je als reiziger in je recht? Yteke de Jong en vluchtanalist van EUclaim Paul Vaneker praten ons bij.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's