Manifest-fans opgelet! Slotseizoen 4 (deel 1) staat vanaf deze datum op Netflix

Manifest-fans opgelet! Slotseizoen 4 (deel 1) staat vanaf deze datum op Netflix
Het doek valt na 20 nieuwe afleveringen

Kijktip :

Begin november gaan we nog één keer de lucht in met de hitserie Manifest. Wel in twee delen, want het nieuwe finaleseizoen heeft maar liefst 20 afleveringen - en streamingdienst Netflix geeft niet alles in één keer weg. Vanaf 4 november 2022 staat Manifest seizoen 4 - deel 1 (10 afleveringen) op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Montego Air vlucht 828
Een routinevlucht ondervindt hevige turbulentie, maar uiteindelijk krijgen de piloten van vlucht Montego Air 828 het toestel veilig aan de grond. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor familieleden, geliefden en vrienden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit bizarre mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

Lees hier de serierecensie van Manifest seizoen 1 en 2 en hier van seizoen 3

Seizoen 4
Het vierde seizoen van Manifest maakt een grote tijdsprong. De serie begint het laatste seizoen twee jaar na het punt waar we seizoen drie waren geëindigd. Wat het exacte verhaal wordt van het seizoen vier is nog wat onduidelijk. Zeker is wel dat hoofdrolspelers Melissa Roxburgh (Michaela Stone) en Josh Dallas (Ben Stone) terugkeren in dit finaleseizoen. De releasedatum van de laatste tien afleveringen is nog in nevelen gehuld. De opnames voor deel twee zijn nu wel in volle gang.

Cast
Naast Melissa Roxburgh (I Still Believe) en Josh Dallas (Once Upon a Time) zijn ook J.R. Ramirez (Jessica Jones) en Jack Messina (The Marvelous Mrs. Maisel) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Jeff Rake (The Tomorrow People).

Bron: Netflix

Vanaf 4 november 2022 staat Manifest seizoen 4 - deel 1 op Netflix. Dit slotseizoen bevat 20 afleveringen waarvan er 10 begin november beschikbaar zijn. Genre: drama, mystery, sciencefiction.

Actuele video's

Meer actuele video's