Serierecensie: Manifest is bizar vliegtuig mysterie met emmers vol drama

Serierecensie: Manifest is bizar vliegtuig mysterie met emmers vol drama
Geredde NBC-serie nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 1 januari staan de eerste twee seizoenen van de hitserie Manifest op Netflix. Wie lekker lang series wil bingen zit met deze dramaserie - vooral seizoen 1 - op Netflix zeker goed. Lees hier de serierecensie van Manifest.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Montego Air vlucht 828
Na een hevige turbulente routinevlucht is Montego Air vlucht 828 gelukkig veilig geland. Vreemd genoeg blijkt dat de paar uur in de lucht voor de rest van de wereld vijf jaar heeft geduurd, waardoor familieleden, geliefden en vrienden de hoop op overlevenden al op hebben gegeven en verder zijn gegaan met hun leven. De inzittenden krijgen een tweede kans, maar dit bizarre mysterie blijkt nog veel grotere gevolgen te hebben.

Parveen Kaur, Melissa Roxburgh en Josh Dallas in de serie 'Manifest'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,1

Deze typische Amerikaanse dramaserie met snufje bovennatuurlijke zaken begint veelbelovend, met een interessant verhaal over een commercieel vliegtuig dat plotseling weer verschijnt na vijf jaar lang verdwenen te zijn geweest. De cast is aardig met de Melissa Roxburgh en Josh Dallas in de hoofdrol. De serie is een mix van een luxe soapserie met groot drama én een makkelijke special effects SF-serie. De cliffhangers zijn vooral in het eerste seizoen verslavend, later vervalt de boel een beetje (vergelijkbaar met de laatste (langdradige) seizoenen van Lost). Goed nieuws: het derde en vierde seizoen zullen vast niet lang op zich laten wachten. Drie sterren.

Cast
Naast Melissa Roxburgh (I Still Believe) en Josh Dallas (Once Upon a Time) zijn ook J.R. Ramirez (Jessica Jones) en Jack Messina (The Marvelous Mrs. Maisel) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Jeff Rake (The Tomorrow People).

Vanaf 1 januari zijn twee seizoen van Manifest te zien op Netflix. Genre: Drama, Mysterie, Sciencefiction. Het eerste seizoen bevat 16 afleveringen, het tweede 13 afleveringen. IMDb-score: 7,1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Manifest is bizar vliegtuig mysterie met emmers vol drama of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV