Woensdag in Beau: Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid

Woensdag in Beau: Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid
De gasten van woensdag 30 november

Kijktip :

We kunnen elke werkdag weer genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Lees verder onder de video's.

Gasten in BEAU - woensdag 30 november

  • Ze zijn voetbalvrienden: Erik van Looy en Tom Waes. Maar de prestaties van De Rode Duivels in Qatar zijn nog niet best. Wat is er aan de hand bij onze Zuiderburen? Gaan ze de groepsfase wel overleven? We vragen het de twee heren met een groot hart voor het Belgisch voetbal!

  • Bijzondere flessenpost! Op het station in Leeuwarden is een raadselachtige fles uit 1891 opgedoken. ProRail-archeoloog Jerry Huisman weet er alles van.

  • Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid.Ties Dams ziet hoe de overheid alles doet om de protesten te onderdrukken.Cindy Huijgen was de afgelopen dagen bij de protesten en werd aangehouden.Niels Taal zat maandenlang vast in zijn kamer in Shanghai.

  • De provincie Gelderland wilde de wolf gaan afschrikken met een paintballgeweer, maar de rechter schoot dat plan vandaag af. Boswachter Arjan Postma is daar blij mee, hij vertelt bij Beau waarom.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV