Streamingrecensie: The Northman met Alexander Skarsgård is nu te zien op SkyShowtime

Streamingrecensie: The Northman met Alexander Skarsgård is nu te zien op SkyShowtime
Met Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Claes Bang en Björk

Film :

Zin in een avondje episch en bloederig genieten met de opgepompte acteur Alexander Skarsgård als prins Amleth in de hoofdrol? Dat snappen wij héél goed en dus is er goed nieuws: vanaf nu staat de film The Northman op SkyShowtime.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Conquer your fate
Het verhaal speelt zich af in het IJsland van de tiende eeuw en volgt de viking Amleth. Nadat zijn vader, koning Horvendill, bruut vermoord is, is hij uit op wraak. De koning werd vermoord door Fjölnir en zijn leger. Amleth belooft zijn vader te eren, zijn moeder, koningin Gudrun, te redden en Fjölnir te doden. Hij verzamelt een leger dat hem bij deze ultieme wraakactie zal steunen.

Actrice Anya Taylor-Joy in de film 'The Northman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,1

Deze productie doet denken aan grote heroïsche eposfilms zoals Gladiator en Braveheart. The Northman is van regisseur Robert Eggers, die verraste met films als The Witch en The Lighthouse. Dit avontuur is op actiegebied zeker imponerend, bijvoorbeeld als vechtmachine Skarsgård met bijlen een muur van de vijand beklimt, met een bloedbad tot gevolg. Lees hier onze volledige filmrecensie van The Northman.

Cast
Naast Alexander Skarsgård (True Blood) en Nicole Kidman (Being the Ricardos) zijn ook Ethan Hawke (Moon Knight), Claes Bang (The Last Vermeer), Anya Taylor-Joy (The VVitch: A New-England Folktale), Björk (Dancer in the Dark) en Willem Dafoe (Spider-Man: No Way Home) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Robert Eggers (The Lighthouse).

Vanaf 14 december 2022 is de film The Northman te zien op SkyShowtime. Genre: actie, avontuur, drama. Tijdsduur: 136 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's