Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in februari 2023

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in februari 2023
Met onder meer The Last of Us

Nieuws :

Alle kerstlampjes zijn nu echt verdwenen en het koude, gure weer blijft voorlopig waarschijnlijk wel even aanhouden. Tijd dus om lekker op de bank met een deken en een kop warme chocomelk achter de tv te kruipen voor een lekkere film of serie. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2023.

Kijktips van Gids.tv

The Last of Us (elke maandag)

HBO Max, wekelijks

Pedro Pascal en Bella Ramsey in 'The Last of Us'. Bron: HBO Max
Het verhaal start twintig jaar nadat de moderne beschaving is verwoest. Dan wordt Joel ingehuurd om de veertienjarige Ellie uit een quarantainegebied weg te smokkelen. Deze ogenschijnlijk gemakkelijke taak verwordt vlug tot een ongelooflijk heftige en zware reis. Bekijk hier waar je vanaf 16 januari The Last of Us kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van The Last of Us.

C.B. Strike: Troubled Blood (7 februari)

HBO Max

In het vierde seizoen van Strike (met een andere titel, ditmaal) stuiten Strike en Robin tijdens hun onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van een vermiste vrouw op een duivels complexe zaak met een psychopatische seriemoordenaar en getuigen die niet te vertrouwen zijn. Bekijk hier waar je vanaf 7 februari C.B. Strike: Troubled Blood kunt streamen.

All That Breathes (8 februari)

HBO Max

Bron: HBO Max
Deze documentaire volgt twee broers die hun leven wijden aan het beschermen van de zwarte wouw (black kite), een majestueuze roofvogel die essentieel is voor het ecosysteem van New Delhi en die door de luchtvervuiling soms letterlijk uit de lucht valt. Lees hier waar je vanaf 8 februari All That Breathes kunt kijken.

Quo Vadis, Aida? (17 februari)

HBO Max

Bron: Digital Cube
Aida was vroeger lerares Engels. Tijdens de bezetting van de Bosnische stad Srebrenica door het Servische leger, fungeert ze als tolk voor de Nederlandse VN-militairen. Samen met haar man en zonen zoekt ze onderdak in de VN-basis. Lees hier waar je Quo Vadis, Aida? kunt kijken.

Last Week Tonight with John Oliver (20 februari)

HBO Max

Bron: HBO Max
Ook in dit tiende seizoen duikt John Oliver elke week met een satirische blik in het laatste nieuws uit de Verenigde Staten en het internationale nieuws.

Verder op HBO Max

  • Velma (nu te zien)
  • Deceit (2 februari)
  • Prime Suspect: The Madeleine McCann Case (3 februari)
  • Tell Me Everything (9 februari)
  • Marc Maron: From Bleak to Dark (12 februari)
  • The House That Dragons Build (13 februari)
  • Poor Devil [Pobre Diablo] (17 februari)
  • The Weeknd: Live at Sofi Stadium (26 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV