Vanavond op tv: Hoe reageren de stellen uit Married at First Sight na groepsdiner?

Vanavond op tv: Hoe reageren de stellen uit Married at First Sight na groepsdiner?
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 februari

Kijktip :

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight voor de deur: wat zijn de gevolgen van het groepsdiner voor de deelnemers? En zijn de huwelijken die op het randje van de afgrond staan nog te redden? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: The Accountant

Veronica
20:25 uur

Een wiskundig genie werkt met zijn specialistische kennis voor de grootste malafide organisaties van de wereld. Wanneer hij voor een robotfirma werkt, begint het aantal doden echter op te lopen.

Married At First Sight: lessen geleerd na het groepsdiner?

RTL 4
20:30 uur

Het groepsdiner is altijd een confronterende bijeenkomst voor veel deelnemende koppels aan Married at First Sight. Het heeft veel van de koppels wel wat lessen meegegeven. Dinsdag zien we wat ze er van geleerd hebben. Maarten en Richelle pakken de draad weer op na het groepsdiner en komen deze week voor het eerst bij elkaar over de vloer. Ze merken dat ze het lastig vinden om liefde en werk met elkaar te combineren.

Live: Liverpool - Real Madrid (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. De winnaars van het vorige miljoenenbal, Real Madrid, staan in de eerste ronde van de knock out fase tegenover hun tegenstander in de finale: Liverpool. Van de finalisten van vorig jaar gaat er dus maar minstens eentje door naar de kwartfinales.

Nieuw: Burgerzaken

NPO 1
21:06 uur

In het nieuwe programma Burgerzaken worden in de gemeentehuizen van vijf Nederlandse gemeenten hardwerkende ambtenaren gevolgd in de belangrijke rol die zij hebben bij alle kleine en grote gebeurtenissen in een mensenleven. In de gemeenten Den Haag, Rozendaal, Den Bosch, Oudewater en Leiden zijn de ambtenaren iedere dag weer getuige van de mooie, verdrietige en veelal herkenbare verhalen van de bezoekers. Het programma geeft daardoor een unieke kijk op sleutelmomenten in een mensenleven.

Actuele video's

Meer actuele video's