Eerste indruk recensie: rechtbankdrama The Lincoln Lawyer seizoen 2 staat nu op Netflix

Eerste indruk recensie: rechtbankdrama The Lincoln Lawyer seizoen 2 staat nu op Netflix
Acteur Manuel Garcia-Rulfo alias Mickey Haller is terug!

Film :

Vanaf 6 juli is het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer te zien op Netflix. Het eerste seizoen van deze populaire advocatenserie stond in het weekend van de release direct wereldwijd op nummer 1 in de Netflix-toplijsten. Gaat dit ook met het tweede seizoen weer gebeuren? Lees hier de eerste indruk recensie van The Lincoln Lawyer seizoen 2.

Lees ook de serierecensie over het volledige tweede seizoen van The Lincoln Lawyer.

Het verhaal
De serie is gebaseerd op de succesvolle boeken van Michael Connelly. In ieder seizoen zal één boek worden behandeld. Dit tweede seizoen belicht het vierde boek in de Connelly-reeks genaamd The Fifth Witness. Na een ongeluk aan de kant gezet, herstart de hotshot Los Angeles-advocaat Mickey Haller zijn carrière - en zijn handelsmerk Lincoln - wanneer hij een nieuwe moordzaak op zich neemt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,7

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste vijf afleveringen van The Lincoln Lawyer seizoen 2.

Deze serie is een spin-off van de film The Lincoln Lawyer (2011), waarin acteur Matthew McConaughey destijds de hoofdrol speelde. In de serie slaat showrunner David E. Kelley (de duizendpoot bekend van hitserie Big Little Lies) de handen ineen met acteur Garcia-Rulfo, die een uitstekende hoofdpersoon neerzet. Ook zijn Ugly Betty-actrice Becki Newton en Scream-actrice Neve Campbell terug in dit nieuwe seizoen. The Lincoln Lawyer seizoen 2 brengt meer van de zaken die het eerste seizoen zo populair maakte, maar dan met een nieuwe zaak waar bedreigingen en een groot geheim de macho advocaat het behoorlijk lastig maken. Helaas is deze serie in twee delen gehakt en zijn de laatste vijf afleveringen pas op 3 augustus beschikbaar op Neftlix. Een gemiste kans, want dit soort series wil je eigenlijk in één keer bingen. Drie sterren.

Cast
Naast Manuel Garcia-Rulfo (From Dusk Till Dawn: The Series) zijn ook Christopher Gorham (We Love You, Sally Carmichael!), Neve Campbell (House of Cards) en Becki Newton (Love Bites) te zien in deze serie. Deze productie is ontwikkeld door Ted Humphrey (The Good Wife).

Bron: Netflix

Vanaf 6 juli 2023 staan de eerste vijf afleveringen van The Lincoln Lawyer op Netflix. Op 3 augustus volgen de vijf laatste afleveringen. Het tweede seizoen bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: misdaad, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's