Serierecensie: The Lincoln Lawyer seizoen 2 staan nu in zijn geheel op Netflix

Serierecensie: The Lincoln Lawyer seizoen 2 staan nu in zijn geheel op Netflix
Bejubelde serie met Manuel Garcia-Rulfo

Film :

Vanaf 3 augustus staan de laatste vijf afleveringen The Lincoln Lawyer seizoen 2 op Netflix. We hebben er een maandje op moeten wachten maar nu eindelijk is acteur Manuel Garcia-Rulfo terug en worden de messen geslepen in de rechtzaal. Lees hier de serierecensie van The Lincoln Lawyer seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mickey Haller
Het verhaal gaat na aflevering vijf verder. Cisco steekt zijn nek uit voor een vriend. Nadat Mickey Andrea heeft gepusht om haar belangrijke kaarten op tafel te leggen in de rechtszaal, riskeert hij zijn hand te overspelen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 72% | IMDb ★ 7,7

Deze serie is een spin-off van de film The Lincoln Lawyer (2011), waarin acteur Matthew McConaughey destijds de hoofdrol speelde. In de serie slaat showrunner David E. Kelley (de duizendpoot bekend van hitserie Big Little Lies) de handen ineen met acteur Garcia-Rulfo, die een uitstekende hoofdpersoon neerzet. Ook zijn Ugly Betty-actrice Becki Newton en Scream-actrice Neve Campbell terug in dit nieuwe seizoen. The Lincoln Lawyer seizoen 2 brengt meer van de zaken die het eerste seizoen zo populair maakte, maar dan met een nieuwe zaak waar bedreigingen en een groot geheim de macho advocaat het behoorlijk lastig maken. Een uitstekende Amerikaanse misdaad en dramaserie waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Het is wachten op groen licht van Netflix voor The Lincoln Laywer seizoen 3. De verwachting is dat deze spoedig zal komen mits de stakingen in Hollywood tot een einde komen. Vier sterren.

Cast
Naast Manuel Garcia-Rulfo (From Dusk Till Dawn: The Series) zijn ook Christopher Gorham (We Love You, Sally Carmichael!), Neve Campbell (House of Cards) en Becki Newton (Love Bites) te zien in deze serie. Deze productie is ontwikkeld door Ted Humphrey (The Good Wife).

Bron: Netflix

Vanaf 3 augustus is het volledige tweede seizoen van The Lincoln Lawyer te zien op Netflix. Het tweede seizoen bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: misdaad, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's