25ste Bond-film officiëel bevestigd

25ste Bond-film officiëel bevestigd
Daniel Craig nog één keer als geheim agent 007

Film :

Het is officiëel: de opnames van de 25ste James Bond-film gaan vanaf 3 december van start. Het is de bedoeling dat deze legendarische blockbuster op 25 oktober 2019 in première gaat in Groot-Brittannië. Het wordt voor acteur Daniel Craig de allerlaatste keer dat hij in de huid kruipt van 007.

Bond-jubileum
Dit melden de producenten op twitter. Na vier James Bond-titels leek in eerste instantie dat acteur Daniel Craig er weinig zin in had om nóg een film te maken. Na onzekere berichten in de media, heeft hij toch getekend voor de nieuwe film.

De Britse acteur verdient volgens Variety 25 miljoen dollar voor zijn hoofdrol in Bond 25. Daarmee behoort Craig tot de best betaalde acteurs van dit moment. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de nieuwe James Bond-film, ook omdat het de magische 25ste deel is voor 007.

:article:img

Danny Boyle
Eerder was al bekend Regisseur Danny Boyle de eer heeft om Bond 25 te gaan maken. Hij regisseerde films als Slumdog Millionaire en Trainspotting. De vorige twee Bond-films (Skyfall en Spectre) werden geregisseerd door Sam Mendes.

Harry Styles nieuwe Bond?
De geruchtenmachine draait al op volle toeren wat betreft de nieuwe James Bond-film ná Bond 25. Harry Styles is genoemd als nieuwe hoofdrolspeler. De jonge acteur en zanger maakte grote indruk bij zijn acteerdebuut in het oorlogsepos Dunkirk. Filmeditor Lee Smith, die werkte aan de Bond-film Spectre, noemt Harry Styles als mogelijke opvolger van Daniel Craig. In een interview met The Daily Star zegt de editor: "Als ze een jongere James Bond willen, waarom niet?".

:article:img

Andere kanshebbers
Andere namen die kans maken op de rol zijn Tom Hiddleston (Thor), Tom Hardy (Venom) en Idris Elba (The Mountain Between Us). De volgende James Bond-film staat voor 2022 in de planning.

Bond 25, zoals de film nu nog heet, draait vanaf 8 november 2019 in de bioscopen. Hou Gids.tv in de gaten als er meer nieuws is over deze film.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV