Dit zijn de nieuwe releases bij Videoland in februari

Dit zijn de nieuwe releases bij Videoland in februari
o.a. serie Scandal toegevoegd

Kijktip :

Ook in februari zullen er nieuwe seizoenen, series, documentaires en films toegevoegd worden aan het aanbod van Videoland. Hieronder vind je het meest recente overzicht van de nieuwe releases die gepland staan voor februari.

Bekijk hier het volledige overzicht van alle nieuwe films bij Videoland in februari.

 • Scandal, seizoen 1 t/m 7 (04-02-2019)
  Ex-media-adviseur van de Amerikaanse president Olivia Pope is een pr-adviseur die het imago van de Amerikaanse elite beschermt. Ze hoopt aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen, zowel professioneel als privé, maar ze lijkt haar verleden niet helemaal af te kunnen sluiten. Langzaam wordt duidelijk dat haar werknemers, die de problemen van anderen zo goed kunnen oplossen, niet helemaal weten wat ze met hun eigen problemen aanmoeten.

 • Zwaar Verliefd (12-02-2019)
  Zwaar Verliefd, met onder andere Jim Bakkum en Barbara Sloesen in de hoofdrol, was afgelopen zomer te zien in de bioscopen. De succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf en de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn hond. Als Isa op een dag de hond redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven...

 • Homicide: Hours to Kill (13-02-2019)
  De sleutel tot het oplossen van ingewikkelde moordzaken ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van een slachtoffer. Deze serie over waargebeurde misdaden volgt de recherche terwijl die uitpuzzelt wat er in die kritieke periode is gebeurd.

 • Awkward, seizoen 1 t/m 5 (18-02-2019)
  Alle vijf seizoenen van Awkward zijn vanaf 18 februari op Videoland te zien. Awkward vertelt het verhaal over muurbloempje Jenna die na een ongeluk begint op te vallen en aandacht krijgt van haar klasgenoten. Alleen is dit niet het soort aandacht waarop ze hoopte. De show volgt Jenna's leven op een grappige en totaal herkenbare manier.

 • Absentia, seizoen 1 (22-02-2019)
  Zes jaar geleden verdween FBI-agente Emily Byrne. Ze wordt doodverklaard en iedereen gaat verder met zijn/haar leven. Als ze na al die tijd weer gevonden wordt, meer dood dan levend en zonder herinneringen, gooit dat ieders leven weer overhoop. En helemaal als ze in verband wordt gebracht met een aantal moorden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV