Deze top 10 romantische films maakt jouw Valentijnsdag een succes!

Deze top 10 romantische films maakt jouw Valentijnsdag een succes!
Romantische topfilms die je op Valentijnsdag kunt streamen

Kijktip :

Het is bijna zover: donderdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Gids.tv heeft de allerbeste romantische films op een rij gezet, waarbij je met cupido zeker in zijn vuurrode hart schiet. Alle films zijn te streamen én hebben een hoge IMDb-score, dus gegarandeerd succes! Happy Valentine!

Ben je met Valentijnsdag juist alleen en / of helemaal niet in de stemming om een film te zien? Kijk naar de eerste aflevering van Temptation Island 2019 die op RTL 5 uitgezonden gaat worden die avond.

1. La La Land (2016, IMDb ★ 8,0)
La La Land nog niet gezien? Valentijn op het allerhoogste liefdes-niveau. Naast de prachtige muziek heeft deze film zoveel boodschappen uit het leven. Volg je dromen en geef niet op. Maar ook dat de weg van de liefde vol verrassingen zit. Dé Liefdesfilm met een hoofdletter L die de wereld nodig heeft. Lees hier waar je de film La La Land kunt bekijken.

2. The Notebook (2004, IMDb ★ 7,9)
Zelfs het zwart geblakerde of gebroken hart gaat open voor deze super romantische film waar liefde zegenviert. Ryan Gosling en Rachel McAdams in liefdesfilm door oudere generatie verteld. Een film waar de de romantiek van af spat. Lees hier waar je The Notebook nu kunt streamen.

3. Amélie (2001, IMDb ★ 8,3)
Heel veel mensen zijn betoverd door deze romantische film Amélie. Een echte feelgood-movie met een knap gevoel voor humor. Klassieker onder de arthouse films. Lees hier waar je deze film Amélie kunt streamen.

4. Her (2013, IMDb ★ 8,0)
Joaquin Phoenix is absoluut briljant in deze film waarin verliefd worden centraal staat. Maar dan wel verliefd worden op een besturingssysteem van een computer. Dit klinkt wat vreemd maar de film Her is een must-see en helemaal van deze tijd. Bekijk hier waar de film Her te streamen is.

5. Chocolat (2000, IMDb ★ 7,3)
Het Franse dorpje Lansquenet is het decor waar een vurige relatie start tussen Johnny Depp en Juliette Binoche. Deze productie werd voor vijf Oscars genomineerd. Chocolade is luxe en smaakt naar de liefde. Bekijk hier waar je de film Chocolat kunt bekijken.

6.Edward Scissorhands (1990, IMDb ★ 7,9)
Nog een keer Johnny Depp. Romantiek op een hele andere manier. Een prachtig sprookje met vlijmscherpe scharen. De finale is absoluut één van de meest romantische uit de geschiedenis. Lees hier meer over de film Edward Scissorhands.

7. Crazy, Stupid, Love (2011, IMDb ★ 7,4)
Een mix van komedie en drama met acteur Steve Carell in de hoofdrol. Hoe ga je verder als je vrouw vreemd is gegaan. Er is hoop als de hunk Ryan Gosling hem de kneepjes van het vak laat zien op het gebied van de liefde. Lees hier waar je de film Crazy, Stupid, Love online kunt kijken.

8. A Star is Born (2018, IMDb ★ 7,9)
Met een vlijmscherpe soundtrack, een romantisch maar zeer dramatisch verhaal is A Star is Born met Lady Gaga een gigantische bioscoophit geweest. Lees hier onze filmrecensie van A Star is Born. Je kunt de film nu al kijken via Pathé Thuis, maar dan moet je de film wel kopen voor bijna 15 euro. Huren zal vanaf eind februari mogelijk zijn.

9. The Bridges Of Madison County (1995, IMDb ★ 7,6)
Een verwaarloosde vrouw ontmoet een avontuurlijke man op het Amerikaanse platteland. Een trage maar klassieke liefdesfilm vol geheimen en romantiek met Meryl Streep en Clint Eastwood in de hoofdrol. Lees hier meer over de film The Bridges Of Madison County.

10. Love, Simon (2018, IMDb ★ 7,7)
Sympatiek, hartverwarmend en een film die goud eerlijk is. Simon Spier is een doodnormale jongen, alleen hij is homosexueel. Lees hier onze uitgebreide filmrecensie van de film Love, Simon.

Bekijk hier de Top 10 bioscoopfilms februari 2019 en hier de nieuwe films op Netflix februari 2019.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV