De tv-première van Logan met Hugh Jackman als Wolverine mag je niet missen

De tv-première van Logan met Hugh Jackman als Wolverine mag je niet missen
Veronica's Meimaand Filmmaand sluit af met een topper

Kijktip :

Als er één film opviel in het jaar 2017 dan is het Logan wel. Buiten het feit dat het de laatste keer is dat we acteur Hugh Jackman als Wolverine zien, is dit een gewelddadige, ontroerende, meeslepende en vlijmscherpe film. Jackman speelt de rol van zijn leven en Logan krijgt een 8,1 op IMDb. Kortom, Veronica's Meimaand Filmmaand gaat eruit met een knal.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Brutaal en keihard
De derde Wolverine-film geeft de X-Men saga een waardig einde. In de nabije toekomst rijdt de oude en vermoeide Logan (Hugh Jackman) samen met de zieke Professor X (geweldig gespeeld door Patrick Stewart) in een auto in de wildernis, op zoek naar een plek om zich te verschuilen in een wrede wereld. Als ze de jonge mutant Laura helpen, die op de vlucht is voor duistere krachten, kan Logan zich niet meer verstoppen.

Hugh Jackman en Dafne Keen in film Logan

Dit is waarom je Logan moet zien!
Vooral door de vele emoties die de film rijk is, voelt deze film buiten een flinke adrenalinestoot ook nostalgisch en ontroerend aan. Gelukkig wordt de humor niet vergeten. Een belangrijk gegeven is dat Wolverine ouder wordt en steeds meer van zijn krachten verliest. Dit laat de Australische acteur Hugh Jackman (The Greatest Showman) op een ontroerend mooie manier zien. Dat geldt ook voor Patrick Stewart. De grootste sensatie van de film is misschien wel Dafne Keen, die het meisje Laura speelt. Kortom, deze topproductie heeft alles wat een volwassen superheldenfilm moet hebben. Met Logan neemt Jackman afscheid van het karakter Wolverine, maar hij verdient een staande ovatie voor deze zwanenzang.

Cast
Naast Hugh Jackman (X-Men: Apocalypse) en Patrick Stewart (X-Men: Days of Future Past ) zijn ook Stephen Merchant (Fighting with My Family) en Dafne Keen (The Refugees) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Mangold (Walk the Line).

Logan is op dinsdag 28 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Op vrijdag 31 mei om 22.30 is de film nogmaals te zien. Bekijk hier het complete overzicht van Veronica's Meimaand Filmmaand.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV