Thuis (gratis) kijken: Zondagavond waanzinnige Bohemian Rhapsody op Film1 (Premiere)

Thuis (gratis) kijken: Zondagavond waanzinnige Bohemian Rhapsody op Film1 (Premiere)
Film1 gratis voor KPN en Ziggo Abonnees

Kijktip :

Aankomende zondag - 29 maart - is de film Bohemian Rhapsody op Film1 te zien. De filmkanalen van Film1 zijn tot 13 april voor digitale abonnees van bijna alle aanbieders te zien. Spectaculair nieuws want dan kan iedereen genieten van de blockbuster Bohemian Rhapsody. Een sensatie in filmmaken met een ode aan Freddy Mercury en zijn legendarische band Queen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier onze filmrecensies.

Het verhaal van een Koning
Deze film eert de rockband Queen en haar leadzanger Freddie Mercury. Mercury wist stereotypes aan de kant te schuiven en een van de meest geliefde entertainers van de wereld te worden. Van de stormachtige opkomst van de band, en diepe dalen, ruzies en het immense succes dat de band wachtte tijdens hun legendarische optreden op Live Aid. De diepe dalen en hoogtepunten van de rockband Queen komen langs in deze film.

Rami Malek en Lucy Boynton in de film 'Bohemian Rhapsody'

Waarom kijken?
Fascinerend, ontroerend en buitengewoon bijzonder is het verhaal van deze film. In de film zie je het ontstaan van de monsterhits Bohemian Rhapsody en We Will Rock You. Van charismatische leadzanger Freddie Mercury op het podium, tot de fragile privépersoonlijkheid die hij ook kon zijn. De acteur Rami Malek beheerst de personage Mercury in alle finesses, gebaren en gezichtsuitdrukkingen, en dat is prachtig om te zien. Daarnaast is deze iets te brave versie sterk door zijn acteurs, tijdsbeeld en sfeer. Een mooi eerbetoon voor zanger en band, want Queen is koning en deze film zeker ook.

Cast
Naast Rami Malek (Papillon) zijn ook Mike Myers (Austin Powers: The Spy who Shagged Me) en Aidan Gillen (Game of Thrones) te zien in deze film. De regie is voor Bryan Singer (X-Men).

Bohemian Rhapsody is op 29 maart 2020 om 20:30 uur te zien op Film1 Premiere. Lees hier waar je de zenders kan vinden op Ziggo en hier op KPN.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV