Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Keuzes en De Gevaarlijkste Wegen

Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: Keuzes en De Gevaarlijkste Wegen
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 april

Kijktip :

Vanavond is het bij Boer zoekt Vrouw tijd voor Bastiaan en Gert-Jan om hun keuze te maken. Ook is vanavond het programma De Gevaarlijkste Wegen weer terug op televisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 26 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

3 op Reis: uit het archief

NPO 3
19:45 uur

Om, ondanks alle reisrestricties, toch te kunnen blijven wegdromen deze zomer, duikt 3 op Reis in de archieven voor het beste van de afgelopen twaalf seizoenen. De komende weken zijn compilaties te zien van de mooiste reizen die de presentatoren van 3 op Reis maakten. Vanavond is het eerste deel van de lange reis van Floortje Dessing te zien. De presentatrice reisde rond de Poolcirkel.

Actie-/misdaadfilm: Batman Begins

Veronica
20:00 uur

De kleine Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij wordt opgevangen door de ninjaleider Ra's Al-Ghul. Als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City, besluit hij een nieuw persoon te worden. Eén die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in de strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.

Boer zoekt Vrouw: keuzes Bastiaan & Geert Jan

NPO 1
20:25 uur

Bastiaan en boer Geert Jan moeten vandaag hun definitieve keuze maken. Boer Geert Jan komt er niet uit. Hij blijft twijfelen tussen de twee vrouwen, met allebei ziet hij zichzelf oud worden. Boer Geert en Angela zijn voor het eerst een nacht samen geweest. Geert gaat op bezoek bij Angela en haar twee dochters. Na een lange week gaat boer Jan Nienke weer zien. Jan gaat op bezoek bij zijn schoonfamilie: de ouders van Nienke en haar drie zussen. Boerin Annemiek blijft met lege handen over, ze heeft helaas geen gevoelens gekregen voor een van haar mannen. Yvon gaat opnieuw met alle brieven naar haar toe. Heeft ze de eerste keer wellicht iemand over het hoofd gezien?

Nieuw: Nederland strijdt tegen corona

Discovery
20:30 uur

In de vierdelige documentaireserie Nederland strijdt tegen Corona volgt Discovery personeel van verschillende defensieonderdelen die betrokken zijn in de strijd tegen het coronavirus. De medewerkers van Defensie nemen de kijker mee bij de hectische werkzaamheden waar zij mee worden geconfronteerd. We krijgen een unieke inkijk bij het territoriaal operatiecentrum in Amersfoort, van waaruit Defensie de eenheden aanstuurt die worden ingezet in deze crisistijd.

Nieuw: De Gevaarlijkste Wegen

NPO 3
21:20 uur

Omroep PowNed brengt het spannende reisprogramma 'De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld' terug op televisie. Elke aflevering rijden twee bekende Nederlanders die elkaar niet kennen samen over een de gevaarlijkste wegen van de wereld. De emoties lopen geregeld op wanneer de nauwelijks begaanbare wegen om ongekende rijkunsten vragen. In de eerste aflevering doorkruisen cabaretier Guido Weijers en actrice Abbey Hoes de Swartberge en de zogenaamde Baviaanskloof in Zuid-Afrika. Tot het einde van de negentiende eeuw was dit een onneembare horde was voor de bewoners aan weerszijden.

Terug: Het Zijn Net Mensen

RTL 4
21:45 uur

Jeroen van Koningsbrugge is de nieuwe teamcaptain in de hilarische kennisquiz. De andere teamcaptain is opnieuw Martijn Koning. Humberto Tan presenteert het programma en stelt de deelnemers de meest hilarische, merkwaardige en bijzondere vragen over dieren. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten over het dierenrijk getest. Boswachter Arjan Postma geeft ook dit seizoen als kenner van het dierenrijk tekst en uitleg.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV