Epische superheldenfilm The Dark Knight Rises donderdag te zien op Veronica

Epische superheldenfilm The Dark Knight Rises donderdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Met Batman Begins en The Dark Knight leverde de Britse topregisseur Christopher Nolan al twee fantastische delen van zijn Batman-trilogie af en met The Dark Knight Rises verzorgde hij een knallend en fantastisch slotstuk. De film is donderdag te zien op Veronica en je kunt The Dark Knight Rises streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Het is acht jaar geleden dat Batman in de nacht verdween en van held in een vluchteling veranderde. Verdacht van de moord op Harvey Dent heeft de Dark Knight alles opgegeven voor wat hij en commissaris Gordon zagen als de goede zaak. De list heeft enige tijd een positief effect gehad op de criminaliteit van Gotham City, maar dat verandert met de komst van een mysterieuze dief. En nog gevaarlijker is Bane, een gemaskerde terrorist, wiens kwade plannen voor Gotham zorgen dat Bruce weer in actie moet komen. Maar de vraag is of Batman wel opgewassen is tegen deze meedogenloze Bane.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Nog meer dan de twee voorgangers is The Dark Knight Rises een enorm spektakelstuk geworden. De stunts en actiescènes zijn nóg grootser uitgevoerd en ook maakt een aantal nieuwe filmsterren zijn entree in de Batman-franchise. Zo kon Christopher Nolan in The Dark Knight Rises voor het eerst beschikken over Anne Hathaway (Catwoman), Tom Hardy (Bane), Marion Cotillard (Miranda Tate/Talia al Ghul) en Joseph Gordon-Levitt (John Blake). Nergens leidt de sterrenparade echter af van het ijzersterke verhaal en de indrukwekkende actie.

Cast
Naast Christian Bale (Ford v Ferrari) en Michael Caine (Tenet) zijn ook Gary Oldman (Mank), Anne Hathaway (The Witches) en Tom Hardy (Dunkirk) te zien in The Dark Knight Rises. Deze film is geregisseerd door Christopher Nolan (Inception).

The Dark Knight Rises (2012) wordt beoordeeld met een 8,4 op IMDb en is donderdag 26 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, superhelden. Speelduur: 164 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV