Donderdag in Op1: NS-directeur Roger van Boxtel over protocol OV-sector

Donderdag in Op1: NS-directeur Roger van Boxtel over protocol OV-sector
Dit zijn de gasten van donderdag 14 mei 2020

Kijktip :

Donderdag 14 mei, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 14 mei 2020

  • Sinds een paar weken kunnen we gebruikmaken van mondkapjes van Hollandse bodem. Zorgpersoneel in het hele land maakt er dankbaar gebruik van. De productie is in recordtijd opgezet doordat DSM, Auping en filterfabrikant Afpro de handen ineen hebben geslagen. De president van DSM Nederland en voormalig minister van Volksgezondheid, Edith Schippers, vertelt hoe deze unieke samenwerking tot stand is gekomen.

  • De OV-sector komt vandaag met een protocol over het reizen met het openbaar vervoer in coronatijd.Roger van Boxtel, directeur van de NS, vertelt wat dat betekent voor de treinreiziger.

  • PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher gaat in debat met VNO-NCW voorzitter Hans de Boer. Mogen werkgevers die steun ontvangen van de overheid werknemers nu straffeloos ontslaan of niet?

  • Belangrijke dag voor SC Cambuur en De Graafschap. Promoveren de ploegen naar de Eredivisie, of geeft de rechtbank de KNVB gelijk? Hans Kraay Jr. en Jeroen Stekelenburg volgen alles op de voet.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV