Vanavond op tv: start We Want More en thrillerserie Stella Blómkvist en meer

Vanavond op tv: start We Want More en thrillerserie Stella Blómkvist en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 juni

Kijktip :

Vanavond is het zover: na een paar maanden uitstel gaat de nieuwe zangwedstrijd We Want More van start op SBS 6. Wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? Verder onder meer een nieuw seizoen van Reizen Waes. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Compilatie: Het beste van Got Talent Worldwide

RTL 4
20:00 uur

RTL 4 blikt de komende vrijdagavonden terug op de leukste optredens uit de wereldwijde versies van de talentenjacht Got Talent. In het programma Het beste van Got Talent Worldwide zijn de meest bijzondere acts van de afgelopen jaren verzameld. Ze worden door Humberto Tan aan elkaar gepraat. Bij Got Talent is iedereen met een talent welkom, van blinde goochelaars tot dansgroepen en van jonge kinderen tot mensen op leeftijd.

Nieuw: Reizen Waes Japan

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe seizoen van het bijzondere Vlaamse reisprogramma Reizen Waes maakt Tom Waes een roadtrip door Japan. Tom reist meer dan vierduizend kilometer door Japan, van de havenstad Nagasaki in het zuiden tot aan het eiland Hokkaido in het hoge noorden. Hij maakt kennis met eeuwenoude Japanse tradities en fascinerende verhalen. In de eerste aflevering bezoekt hij de havenstad Nagasaki, een een gigantisch Nederlands pretpark en het Naked Men Festival, een speciale en spannende gebeurtenis.

Gevangenisdrama: The Shawshank Redemption

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de topfilm The Shawshank Redemption te zien. Het verhaal gaat over Andy Dufresne, die wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar krijgt toch tweemaal levenslang in de strenge Shawshank-gevangenis. Hij raakt bevriend met medegevangene Ellis Boyd Redding, die voor iedereen spullen kan regelen en de bijnaam 'Red' heeft. En er zijn twee dingen die Andy op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth.

Nieuw: We Want More

SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond is de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Het is geen gewone talentenjacht, want alle muziekstijlen zijn welkom, van jong tot oud en van koor tot solist. Na zes afleveringen volgt de halve finale en slechts twaalf kandidaten halen de finale. Zij hebben nu de zware taak om de jury, 25 muziekexperts en de kijker thuis omver te blazen. De winnaar gaat naar huis met 100.000 euro.

Detectivenacht: Silent Witness seizoen 21

NPO 2
22:25 uur

NPO 2 zendt vrijdag- en zaterdagavond laat het complete 21ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness uit in marathonvorm. In de eerste aflevering van het seizoen, dat in 2018 op de Britse televisie te zien was, doet het team onderzoek naar de dood van een geheimzinnige man die in een afgelegen reservoir wordt gevonden. Nikki en Jack moeten ondertussen zien om te gaan met de nasleep van hun Mexico-beproeving.

Start: Stella Blómkvist

Canvas
23:00 uur

Vanaf vanavond is de IJslandse politieke thriller Stella Blómkvist elke vrijdag rond 23:00 uur te zien op Canvas. De serie gaat over advocate Stella Blómkvist, die wordt meegesleurd in een modderstroom van corruptie en verduistering. Op een dag wordt Stella opgebeld om een oude cliënt te verdedigen. Saemi is een derderangs drugsdealer die er nu van verdacht wordt Halla vermoord te hebben, de assistente van de IJslandse premier. Hij stond immers over haar lijk gebogen, bedekt met bloed.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV