Trailer: The Hero met Sam Elliot donderdag te zien bij Net5

Trailer: The Hero met Sam Elliot donderdag te zien bij Net5

Een oude acteur krijgt te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Wat doet hij met zijn laatste dagen? We zien het vanavond in The Hero. Bekijk de trailer van The Hero hieronder.

Sam Elliot
Komt de hoofdrolspeler van The Hero je bekend voor? Dat is goed mogelijk. In 2018 was hij te zien als de oudere broer van Bradley Cooper in A Star is Born. Voor die rol werd hij genomineerd voor een Oscar. A Star is Born is ook vanavond, donderdag 15 april, te zien bij Net5. Je kunt A Star is Born om 20:30 uur zien voor The Hero.

The Hero is vanavond, donderdag 15 april, om 23:10 uur te zien bij Net5. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: <em>The Hero</em> met <em>Sam Elliot</em> donderdag te zien bij <em>Net5</em> Een oude acteur krijgt te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Wat doet hij met zijn laatste dagen? We zien het vanavond in The Hero. Bekijk de trailer van The Hero hieronder. Sam ElliotKomt de hoofdrolspeler van The Hero je bekend voor? Dat is goed mogelijk. In 2018 was hij te zien als de oudere broer van Bradley Cooper in A Star is Born. Voor die rol werd hij genomineerd voor een Oscar. A Star is Born is ook vanavond, donderdag 15 april, te zien bij Net5. Je kunt A Star is Born om 20:30 uur zien voor The Hero. The Hero is vanavond, donderdag 15 april, om 23:10 uur te zien bij Net5. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Zombiefilm Army of the Dead vanaf 21 mei bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Hero met Sam Elliot donderdag te zien bij Net5

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV