In Het Spoor van Oranje: alles over Donny van de Beek en de lies van Matthijs de Ligt

In Het Spoor van Oranje: alles over Donny van de Beek en de lies van Matthijs de Ligt

<em>In Het Spoor van Oranje</em>: alles over Donny van de Beek en de lies van Matthijs de Ligt Oranje-watcher Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven nemen je mee In Het Spoor van Oranje achter de schermen tijdens het EK voetbal. Het EK is inmiddels begonnen, maar Oranje heeft nog wel slecht nieuws te verwerken, want Donny van de Beek viel op het laatste moment af. Ook is het nog niet zeker of Matthijs de Ligt de eerste wedstrijd tegen Oekraïne al inzetbaar is. Nederland - Oekraïne is op zondag 13 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.00 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt ook vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt op de wedstrijd. Bekijk ook Video: John Williams maakt nieuw programma over EK: "Ik wil die gekte horen" Bekijk deze video » Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes Bekijk deze video » Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje Bekijk deze video »
Voetbal :
In Het Spoor van Oranje: alles over Donny van de Beek en de lies van Matthijs de Ligt

Oranje-watcher Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven nemen je mee In Het Spoor van Oranje achter de schermen tijdens het EK voetbal. Het EK is inmiddels begonnen, maar Oranje heeft nog wel slecht nieuws te verwerken, want Donny van de Beek viel op het laatste moment af. Ook is het nog niet zeker of Matthijs de Ligt de eerste wedstrijd tegen Oekraïne al inzetbaar is.

Nederland - Oekraïne is op zondag 13 juni om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.00 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt ook vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt op de wedstrijd.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV