MINDF*CK gemist? Nikkie de Jager flabbergasted door gezicht Victor Mids

MINDF*CK gemist? Nikkie de Jager flabbergasted door gezicht Victor Mids

Nikkie de Jager treft in haar experiment in MIND*CK Victor aan met een zak over zijn hoofd. Ze mag doen wat ze graag doet: opmaken. Wat blijkt: Victor heeft zich ook opgemaakt.

Hieronder zie je een fragment uit MINDF*CK van zaterdag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.

<em>MINDF*CK</em> gemist? <em>Nikkie de Jager</em> flabbergasted door gezicht <em>Victor Mids</em> Nikkie de Jager treft in haar experiment in MIND*CK Victor aan met een zak over zijn hoofd. Ze mag doen wat ze graag doet: opmaken. Wat blijkt: Victor heeft zich ook opgemaakt. Hieronder zie je een fragment uit MINDF*CK van zaterdag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv. "Raarste slash coolste"Nikkie is flabbergasted: "Hoe kan dit? Nee, dit kan niet! Ik heb echt kippenvel tot op m'n bot." Als ze is bijgekomen, reageert ze: "Ik vond dit echt het raarste slash coolste dat ik ooit heb gedaan." Bekijk het fragment van MINDF*CK hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.
TV :
MINDF*CK gemist? Nikkie de Jager flabbergasted door gezicht Victor Mids

"Raarste slash coolste"
Nikkie is flabbergasted: "Hoe kan dit? Nee, dit kan niet! Ik heb echt kippenvel tot op m'n bot." Als ze is bijgekomen, reageert ze: "Ik vond dit echt het raarste slash coolste dat ik ooit heb gedaan."

Bekijk het fragment van MINDF*CK hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV