Video: Automobiliste vlucht weg na aanrijding met jongetje op step

Video: Automobiliste vlucht weg na aanrijding met jongetje op step

Een steppend jongetje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een auto in Renkum. De automobiliste reed in eerste instantie door na het ongeluk. Het jonge slachtoffer zou vanuit een steegje de straat op zijn gereden. De vrouwelijke automobilist kon het jongetje niet meer ontwijken en reed hem aan.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Automobiliste</em> vlucht weg na <em>aanrijding</em> met jongetje op step Een steppend jongetje is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een auto in Renkum. De automobiliste reed in eerste instantie door na het ongeluk. Het jonge slachtoffer zou vanuit een steegje de straat op zijn gereden. De vrouwelijke automobilist kon het jongetje niet meer ontwijken en reed hem aan. Tekst gaat verder onder de video. Doorgereden automobilisteHoe het jongetje er precies aan toe is, is niet bekend. Een trauma-arts heeft de eerste medische hulp verricht na een landing met de traumahelikopter op een parkeerplaats in de buurt. Hoewel de automobiliste aanvankelijk doorreed werd haar auto later door agenten in de buurt aangetroffen. De vrouw is daarna aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Vijf kinderen zwaargewond door frontale botsing in Meppel (video) Bekijk deze video » Video: Man overleden na ernstige botsing tussen lijnbus en auto in Oosterhout Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Doorgereden automobiliste
Hoe het jongetje er precies aan toe is, is niet bekend. Een trauma-arts heeft de eerste medische hulp verricht na een landing met de traumahelikopter op een parkeerplaats in de buurt. Hoewel de automobiliste aanvankelijk doorreed werd haar auto later door agenten in de buurt aangetroffen. De vrouw is daarna aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV