Oranje Leeuwinnen zijn klaar voor wedstrijd tegen Zwitserland (EK Vrouwenvoetbal)

Oranje Leeuwinnen zijn klaar voor wedstrijd tegen Zwitserland (EK Vrouwenvoetbal)

Zondag 17 juli 2022 om 10:38

De Oranje Leeuwinnen spelen zondagavond tegen Zwitserland op het EK Vrouwenvoetbal. Winst is nogal belangrijk, want op die manier weten de voetbalasters de gevreesde tegenstander Frankijk nog even te ontlopen. Jackie Groenen is er na haar coronabesmetting weer bij, Vivianne Miedema moet door het virus nog even in isolatie blijven. De speelsters hebben zich in ieder geval goed voorbereid, en daarbij speelt muziek een belangrijke rol…

Bekijk de Hart van Nederland-video over de Nederlandse voetbalsters hieronder.

De wedstrijd Zwitserland - Nederland is zondag 17 juli om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Oranje Leeuwinnen</em> zijn klaar voor wedstrijd tegen Zwitserland (EK Vrouwenvoetbal) De Oranje Leeuwinnen spelen zondagavond tegen Zwitserland op het EK Vrouwenvoetbal. Winst is nogal belangrijk, want op die manier weten de voetbalasters de gevreesde tegenstander Frankijk nog even te ontlopen. Jackie Groenen is er na haar coronabesmetting weer bij, Vivianne Miedema moet door het virus nog even in isolatie blijven. De speelsters hebben zich in ieder geval goed voorbereid, en daarbij speelt muziek een belangrijke rol… Bekijk de Hart van Nederland-video over de Nederlandse voetbalsters hieronder. De wedstrijd Zwitserland - Nederland is zondag 17 juli om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Samenvatting Frankrijk - Italië (EK Voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Portugal (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :

Actuele video's

Meer actuele video's