Shownieuws: Brad Pitt draagt een rok op première van Bullet Train

Shownieuws: Brad Pitt draagt een rok op première van Bullet Train

Donderdag 21 juli 2022 om 15:13

Brad Pitt heeft een gezellige rok aangetrokken toen hij naar de première van zijn nieuwe film Bullet Train ging, en daar vindt natuurlijk de hele wereld weer iets van. Ook aan de Shownieuws-desk barst de discussie los, wat vinden we ervan als een man een rok draagt?

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Brad Pitt draagt een rok op première van <em>Bullet Train</em> Brad Pitt heeft een gezellige rok aangetrokken toen hij naar de première van zijn nieuwe film Bullet Train ging, en daar vindt natuurlijk de hele wereld weer iets van. Ook aan de Shownieuws-desk barst de discussie los, wat vinden we ervan als een man een rok draagt? Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Andy van der Meijde 'blij en emotioneel' na herstellen contact met dochters in Italië Bekijk deze video » Monique Westenberg: is niet-plaatsen foto's André ook een optie? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's