Break Free: 'Dion scheen te fel, felle lichten branden nu eenmaal snel op'

Break Free: 'Dion scheen te fel, felle lichten branden nu eenmaal snel op'

Vrijdag 2 september 2022 om 14:47

In de tweede aflevering van dit seizoen van Break Free staat Dion centraal. Hij liet alles in Nederland achter en verhuisde voor zijn grote liefde naar Californië in Amerika. Maar Dion keerde niet meer terug naar Nederland, een jaar geleden is hij overleden. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, zijn broer Rutger reist in Break Free naar Californië om wellicht antwoorden te krijgen. “Dion scheen gewoon te fel, en felle lichten branden nu eenmaal snel op”, zegt een van zijn dierbaren.

Bekijk de beelden van Break Free hieronder.

Break Free is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv.

<em>Break Free</em>: 'Dion scheen te fel, felle lichten branden nu eenmaal snel op' In de tweede aflevering van dit seizoen van Break Free staat Dion centraal. Hij liet alles in Nederland achter en verhuisde voor zijn grote liefde naar Californië in Amerika. Maar Dion keerde niet meer terug naar Nederland, een jaar geleden is hij overleden. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd, zijn broer Rutger reist in Break Free naar Californië om wellicht antwoorden te krijgen. “Dion scheen gewoon te fel, en felle lichten branden nu eenmaal snel op”, zegt een van zijn dierbaren. Bekijk de beelden van Break Free hieronder. Break Free is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Break Free vanaf 25 augustus te zien: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Break Free gemist? Reizende Charmayne leefde zes maanden haar droom Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's