Een Jaar Van Je Leven: bazige Martin bespreekt 'de situatie van het toiletpapier'

Een Jaar Van Je Leven: bazige Martin bespreekt 'de situatie van het toiletpapier'

De ietwat bazige Martin is de eerste manager van de maand in Een Jaar Van Je Leven en daar hoort het houden van belangrijke toespraken ook bij. Maandag besprak hij dan ook in volle ernst de situatie van het toiletpapier: 'We kunnen twee dingen doen. Één is: we leggen het wc-papier weer daar gewoon in en we gaan kijken hoe het loopt. Het andere is... Iedereen krijgt in eerste instantie één rol.'

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

Een Jaar Van Je Leven: bazige <em>Martin</em> bespreekt 'de situatie van het toiletpapier' De ietwat bazige Martin is de eerste manager van de maand in Een Jaar Van Je Leven en daar hoort het houden van belangrijke toespraken ook bij. Maandag besprak hij dan ook in volle ernst de situatie van het toiletpapier: 'We kunnen twee dingen doen. Één is: we leggen het wc-papier weer daar gewoon in en we gaan kijken hoe het loopt. Het andere is... Iedereen krijgt in eerste instantie één rol.' Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Dit zijn alle veertig deelnemers van Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: honger nekt deelnemers Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Vanavond zie je de kick-off. Vanaf dat moment kun je alle afleveringen en de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV