Jinek gemist? Steun voor Poetin brokkelt af: 'Hij is een kat in het nauw' (video)

Jinek gemist? Steun voor Poetin brokkelt af: 'Hij is een kat in het nauw' (video)

Zaterdag 1 oktober 2022 om 09:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Steun voor Poetin brokkelt af: 'Hij is een kat in het nauw' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Wat verwacht werd, is gebeurd: Rusland heeft een gebied ter grootte van Portugal ingelijfd. In een veertig minuten durende speech vol samenzwerings-theoriëen en haat tegen het westen bekrachtigde Vladimir Poetin vrijdagmiddag de annexatie van grote delen van Oost-Oekraïne. 'Poetin is een kat in het nauw,' vertelde oud-Oekraïne correspondent Fleur de Weerd. 'Het is net alsof hij heeft verloren met knikkeren, nu alle knikkers pakt en zegt: 'Het spel is over.'' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Steun voor Poetin brokkelt af: 'Hij is een kat in het nauw' (video)

Wat verwacht werd, is gebeurd: Rusland heeft een gebied ter grootte van Portugal ingelijfd. In een veertig minuten durende speech vol samenzwerings-theoriëen en haat tegen het westen bekrachtigde Vladimir Poetin vrijdagmiddag de annexatie van grote delen van Oost-Oekraïne. 'Poetin is een kat in het nauw,' vertelde oud-Oekraïne correspondent Fleur de Weerd. 'Het is net alsof hij heeft verloren met knikkeren, nu alle knikkers pakt en zegt: 'Het spel is over.''

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's