Paniek in Chateau Meiland: cabrio staat open als het ineens gaat regenen

Paniek in Chateau Meiland: cabrio staat open als het ineens gaat regenen

Er is ineens grote paniek in Chateau Meiland als het plotseling begint te regenen. Niet alleen omdat het gezellige avontuur in het zwembad wordt verstoord, het grote probleem is de auto. De cabrio van Maxime en Leroy staat nog open, dus hij moet meteen in actie komen om de auto te redden. Als Martien bij de wagens aankomt komt hij tot een schokkende ontdekking, ook de ramen van zijn auto staan nog open...

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Paniek in <em>Chateau Meiland</em>: cabrio staat open als het ineens gaat regenen Er is ineens grote paniek in Chateau Meiland als het plotseling begint te regenen. Niet alleen omdat het gezellige avontuur in het zwembad wordt verstoord, het grote probleem is de auto. De cabrio van Maxime en Leroy staat nog open, dus hij moet meteen in actie komen om de auto te redden. Als Martien bij de wagens aankomt komt hij tot een schokkende ontdekking, ook de ramen van zijn auto staan nog open... Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: terugkeer naar Chateau Marillaux zorgt voor heftige reacties Bekijk deze video » Martien Meiland en Nadège emotioneel bij laatste bezoek aan Chateau Meiland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV