Bekijk de eerste beelden van The Big Show met Ruben Nicolai (video)

Bekijk de eerste beelden van The Big Show met Ruben Nicolai (video)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 21:25

Vanaf 29 oktober is RTL-coryfee Ruben Nicolai te zien met The Big Show, gebaseerd op het zeer succesvolle Michael McIntyre’s Big Show. In de show is Ruben zelf de gastheer in een grandioos theater, waarin hij het publiek en BN'ers verrast met een show vol optredens, grappen en hilarische spelletjes. Bekijk de eerste beelden hieronder.

The Big Show Met Ruben Nicolai zal vanaf zaterdag 29 oktober te zien zijn bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van The Big Show terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden van <em>The Big Show</em> met Ruben Nicolai (video) Vanaf 29 oktober is RTL-coryfee Ruben Nicolai te zien met The Big Show, gebaseerd op het zeer succesvolle Michael McIntyre’s Big Show. In de show is Ruben zelf de gastheer in een grandioos theater, waarin hij het publiek en BN'ers verrast met een show vol optredens, grappen en hilarische spelletjes. Bekijk de eerste beelden hieronder. The Big Show Met Ruben Nicolai zal vanaf zaterdag 29 oktober te zien zijn bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van The Big Show terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Promo: The Big Show Met Ruben Nicolai is vanaf 29 oktober te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » TAFKAL: Estavana Polman vlamt tijdens het spel 'verboden te lachen' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van The Big Show met Ruben Nicolai (video)

Actuele video's

Meer actuele video's