College Tour gemist? Bolt over Ruud van Nistelrooij: "Heb je z'n nummer?"

College Tour gemist? Bolt over Ruud van Nistelrooij: "Heb je z'n nummer?"

Zondag 16 oktober 2022 om 21:56

Usain Bolt geeft in zijn interview met Twan Huys aan dat Ruud van Nistelrooij zijn grootste voorbeeld is. De trainer van PSV heeft dan ook nog wel een woordje te wisselen met de Jamaicaanse sprinter.

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 16 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>College Tour</em> gemist? Bolt over Ruud van Nistelrooij: &quot;Heb je z'n nummer?&quot; Usain Bolt geeft in zijn interview met Twan Huys aan dat Ruud van Nistelrooij zijn grootste voorbeeld is. De trainer van PSV heeft dan ook nog wel een woordje te wisselen met de Jamaicaanse sprinter. Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 16 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Telefoonnummer?"Het is een onzichtbare vriend van mij", zegt de oud-spits van Bolt's favoriete voetbalclub Manchester United. "We hebben wel contact, maar we hebben elkaar nooit ontmoet." Op de Herdgang is Bolt overigens altijd welkom, zegt Van Nistelrooij. Bolt gaat graag op die uitnodiging in: "Heb je z'n telefoonnummer?" Bekijk de beelden van College Tour met Usain Bolt hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Bolt over Ruud van Nistelrooij: "Heb je z'n nummer?"

Telefoonnummer?
"Het is een onzichtbare vriend van mij", zegt de oud-spits van Bolt's favoriete voetbalclub Manchester United. "We hebben wel contact, maar we hebben elkaar nooit ontmoet." Op de Herdgang is Bolt overigens altijd welkom, zegt Van Nistelrooij. Bolt gaat graag op die uitnodiging in: "Heb je z'n telefoonnummer?"

Bekijk de beelden van College Tour met Usain Bolt hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's