In de schaduw van het WK: geen vergoeding na ‘natuurlijke dood’ 28-jarige jongen

In de schaduw van het WK: geen vergoeding na ‘natuurlijke dood’ 28-jarige jongen

Donderdag 27 oktober 2022 om 12:25

In het programma In de schaduw van het WK doet Danny Ghosen onderzoek naar de donkere kant van het WK Voetbal in Qatar. In de voorbereidingen op de organisatie zijn 6500 mensen om het leven gekomen. De presentator praat met nabestaanden, zij vertellen dat ze geen vergoeding krijgen van het bedrijf omdat zijn 28-jarige zoon aan een ‘natuurlijke dood’ zou zijn gestorven. De jongen bouwde mee aan voetbalstadions en werd op een gegeven moment dood gevonden op bed, met bloed uit zijn mond.

Bekijk de beelden van In de schaduw van het WK hieronder.

In de schaduw van het WK is elke dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.

<em>In de schaduw van het WK</em>: geen vergoeding na ‘natuurlijke dood’ 28-jarige jongen In het programma In de schaduw van het WK doet Danny Ghosen onderzoek naar de donkere kant van het WK Voetbal in Qatar. In de voorbereidingen op de organisatie zijn 6500 mensen om het leven gekomen. De presentator praat met nabestaanden, zij vertellen dat ze geen vergoeding krijgen van het bedrijf omdat zijn 28-jarige zoon aan een ‘natuurlijke dood’ zou zijn gestorven. De jongen bouwde mee aan voetbalstadions en werd op een gegeven moment dood gevonden op bed, met bloed uit zijn mond. Bekijk de beelden van In de schaduw van het WK hieronder. In de schaduw van het WK is elke dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv. Danny Ghosen vertelt in Vandaag Inside over heftige gesprekken met stadionbouwers Qatar Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische 'excuses' aan emir Qatar na bakken kritiek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's