Verliefde Mexx raakt niet uitgepraat over Martin: "Ik vind hem zo aantrekkelijk ineens" (EJVJL)

Verliefde Mexx raakt niet uitgepraat over Martin: "Ik vind hem zo aantrekkelijk ineens" (EJVJL)

Dinsdag 1 november 2022 om 16:15

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Een Jaar Van Je Leven waarin Mexx openhartig haar gevoelens deelt met haar huisgenoot Zoë. Mexx is ontzettend verliefd op Martin, en dat was al te zien tijdens het Halloweenfeest in de loods: "Het is niet sinds het feest, het is al een paar dagen voor het feest begonnen. Ik vind hem zo aantrekkelijk ineens", vertelt ze. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Verliefde Mexx raakt niet uitgepraat over Martin: &quot;Ik vind hem zo aantrekkelijk ineens&quot; (<em>EJVJL</em>) Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Een Jaar Van Je Leven waarin Mexx openhartig haar gevoelens deelt met haar huisgenoot Zoë. Mexx is ontzettend verliefd op Martin, en dat was al te zien tijdens het Halloweenfeest in de loods: "Het is niet sinds het feest, het is al een paar dagen voor het feest begonnen. Ik vind hem zo aantrekkelijk ineens", vertelt ze. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Zoë schreeuwt om aandacht bij flirtende Martin en Mex Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Zoë krijgt gele kaart omdat ze Martin bij z'n keel greep Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's