Documentaire Louis: Louis van Gaal krijgt te horen dat hij prostaatkanker heeft

Documentaire Louis: Louis van Gaal krijgt te horen dat hij prostaatkanker heeft

In de documentaire Louis draait het niet alleen maar om de imposante carrière van Louis van Gaal. Ook zijn privéleven wordt in beeld gebracht, en tijdens de opnames voor de docuserie krijgt Van Gaal de diagnose prostaatkanker. De arts vertelt de voetbaltrainer dat deze vorm van kanker doorgaans goed te genezen is, maar dat het een serieuze vorm van prostaatkanker is en dat het serieus moet worden genomen.

Bekijk de beelden van de documentaire Louis hieronder.

Het tweede deel van de documentaire Louis is donderdag 17 november om 21.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Louis terugkijken bij Gids.tv.

Documentaire <em>Louis</em>: Louis van Gaal krijgt te horen dat hij prostaatkanker heeft In de documentaire Louis draait het niet alleen maar om de imposante carrière van Louis van Gaal. Ook zijn privéleven wordt in beeld gebracht, en tijdens de opnames voor de docuserie krijgt Van Gaal de diagnose prostaatkanker. De arts vertelt de voetbaltrainer dat deze vorm van kanker doorgaans goed te genezen is, maar dat het een serieuze vorm van prostaatkanker is en dat het serieus moet worden genomen. Bekijk de beelden van de documentaire Louis hieronder. Het tweede deel van de documentaire Louis is donderdag 17 november om 21.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Louis terugkijken bij Gids.tv. Louis van Gaal tijdens coronacrisis in documentaire: ‘Ik ben gestopt als trainer' Bekijk deze video » Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV