Video: Zoon Jeroen van der Boom treedt op tijdens concert Toppers 2022

Video: Zoon Jeroen van der Boom treedt op tijdens concert Toppers 2022

Zaterdag 19 november 2022 om 18:00

Video: Zoon <em>Jeroen van der Boom</em> treedt op tijdens concert <em>Toppers 2022</em> De Toppers zijn terug en hoe! Na de coronajaren staat het viertal voor het eerst sinds 2019 weer in de Johan Cruijff-ArenA. Het thema van Toppers 2022 is Happy Together - The Flower Power Edition. En dat thema is natuurlijk doorgevoerd in het decor en de kleding. Bekijk het vrolijke optreden van Luuk van der Boom hierboven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Toppers in concert 2022: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs Bekijk deze video » Eerste beelden: het dak gaat eraf bij Toppers in Concert 2022 (video) Bekijk deze video »
Muziek :

De Toppers zijn terug en hoe! Na de coronajaren staat het viertal voor het eerst sinds 2019 weer in de Johan Cruijff-ArenA. Het thema van Toppers 2022 is Happy Together - The Flower Power Edition. En dat thema is natuurlijk doorgevoerd in het decor en de kleding. Bekijk het vrolijke optreden van Luuk van der Boom hierboven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's