Bekijk voorspelling koe Sijtje: wint Nederland of Argentinië kwartfinale WK voetbal?

Bekijk voorspelling koe Sijtje: wint Nederland of Argentinië kwartfinale WK voetbal?

De spanningen lopen op want vrijdagavond speelt het Nederlands elftal tegen Argentinië op het WK voetbal in Qatar. Het is de grote vraag welk team de overwinning in de wacht weet te slepen, maar wil je nu alvast de uitslag weten? Dan moet je onderstaande video even bekijken, want niemand minder dan koe Sijtje doet een voorspelling...

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Bekijk <em>voorspelling koe Sijtje</em>: wint Nederland of Argentinië kwartfinale WK voetbal? De spanningen lopen op want vrijdagavond speelt het Nederlands elftal tegen Argentinië op het WK voetbal in Qatar. Het is de grote vraag welk team de overwinning in de wacht weet te slepen, maar wil je nu alvast de uitslag weten? Dan moet je onderstaande video even bekijken, want niemand minder dan koe Sijtje doet een voorspelling... Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Louis van Gaal weer dikke vrienden met Memphis: ‘Nu zoenen we elkaar op de mond’ Bekijk deze video » Ernie Brandt in Op1 over Nederland - Argentinië: 'Noppert wordt de held' Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV