Gerard Joling denkt te weten wie de Flamingo is: "Monica Geuze, wat denk jij?"

Gerard Joling denkt te weten wie de Flamingo is: "Monica Geuze, wat denk jij?"

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Na alle optredens van de Flamingo hebben de panelleden nog steeds geen idee wie er in het pak zit. Bekijk het optreden van de Flamingo hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> denkt te weten wie de <em>Flamingo</em> is: &quot;Monica Geuze, wat denk jij?&quot; Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 9 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Na alle optredens van de Flamingo hebben de panelleden nog steeds geen idee wie er in het pak zit. Bekijk het optreden van de Flamingo hieronder. Lees verder onder de video. De FlamingoDeze week heeft de Flamingo gekozen voor het nummer 'Shut Up And Drive' van Rihanna. Het Masked Singer-panel herkent de stem totaal niet en weten niet waar ze het moeten zoeken. Gerard Joling laat de naam van Monica Geuze vallen, maar hij is niet zeker van zijn zaak. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gerard Joling denkt te weten wie de Flamingo is: "Monica Geuze, wat denk jij?"

De Flamingo
Deze week heeft de Flamingo gekozen voor het nummer 'Shut Up And Drive' van Rihanna. Het Masked Singer-panel herkent de stem totaal niet en weten niet waar ze het moeten zoeken. Gerard Joling laat de naam van Monica Geuze vallen, maar hij is niet zeker van zijn zaak.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV