Noa Vahle vraagt bondscoach Marokko: 'Wat betekent dit voor je?' (video)

Noa Vahle vraagt bondscoach Marokko: 'Wat betekent dit voor je?' (video)

Dinsdag 13 december 2022 om 11:21

Sportverslaggeefster Noa Vahle, die maandagavond in De Oranjewinter een bijzondere opmerking over haar vriendje te verstouwen kreeg, is nog altijd in Qatar waar ze onder andere de persconferentie van Marokko bezocht. Ze vroeg de bondscoach en een speler: 'Er komen dertig extra vliegtuigen met Marokkaanse fans naar Doha, wat betekent dat voor jullie?' Het antwoord zie je hieronder:

Noa Vahle vraagt bondscoach <em>Marokko</em>: 'Wat betekent dit voor je?' (video) Sportverslaggeefster Noa Vahle, die maandagavond in De Oranjewinter een bijzondere opmerking over haar vriendje te verstouwen kreeg, is nog altijd in Qatar waar ze onder andere de persconferentie van Marokko bezocht. Ze vroeg de bondscoach en een speler: 'Er komen dertig extra vliegtuigen met Marokkaanse fans naar Doha, wat betekent dat voor jullie?' Het antwoord zie je hieronder: De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Job 'Knoepert' geniet niet van bijnaam: 'Zelfs op de rechtbank hoor ik dat' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Dronken Gideon van Meijeren 's nachts uit Tweede Kamer gezet' (video) Bekijk deze video » ZIEN: Noa Vahle sprakeloos na schunnige opmerking René van der Gijp over haar vriendje (De Oranjewinter) Bekijk deze video »
TV :

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's