Eva Jinek moet met ‘dirty mind’ lachen om Theo Koomen-award van Marcella Mesker

Eva Jinek moet met ‘dirty mind’ lachen om Theo Koomen-award van Marcella Mesker

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Marcella Mesker heeft de prestigieuze Theo Koomen-award gewonnen voor het mooiste sportverslag van het jaar. Ze is bij Jinek om hier meer over te vertellen, maar Eva Jinek moet eerst iets kwijt. “Ben ik de enige die moet lachen om dat beeld?”, aldus Jinek. Ze heeft met haar redactie dubbel gelegen om de nogal opvallende award. “Ik ben niet de enige met een dirty mind, zullen we maar zeggen…”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em> moet met ‘dirty mind’ lachen om Theo Koomen-award van Marcella Mesker Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Marcella Mesker heeft de prestigieuze Theo Koomen-award gewonnen voor het mooiste sportverslag van het jaar. Ze is bij Jinek om hier meer over te vertellen, maar Eva Jinek moet eerst iets kwijt. “Ben ik de enige die moet lachen om dat beeld?”, aldus Jinek. Ze heeft met haar redactie dubbel gelegen om de nogal opvallende award. “Ik ben niet de enige met een dirty mind, zullen we maar zeggen…” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek moet met ‘dirty mind’ lachen om Theo Koomen-award van Marcella Mesker

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV