Finale Op zoek naar... vrijdag 3 februari te zien op NPO 1: dit zijn de finalisten

Finale Op zoek naar... vrijdag 3 februari te zien op NPO 1: dit zijn de finalisten

Donderdag 2 februari 2023 om 15:47

Vrijdag zie je wie tot winnaars worden gekroond in Op zoek naar Danny & Sandy en een hoofdrol krijgen in de musical Grease. Er zijn nog drie heren en drie dames over die er alles aan gaan doen om de rollen te bemachtigen. Danique, Paul, Dominique, Tristan, Magtel en Victor laten nog een keer zien en horen wat ze in huis hebben, en het is de grote vraag voor wie de jury en het gastjurylid uiteindelijk gaan kiezen. In de promo zie je beelden van de kandidaten en in de onderste video verklappen ze wat ze vrijdag gaan zingen.

Bekijk de promo's voor de finale van Op zoek naar Danny & Sandy hieronder.

De finale van Op zoek naar Danny & Sandy is vrijdag 3 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Op zoek naar...</em> vrijdag 3 februari te zien op NPO 1: dit zijn de finalisten Vrijdag zie je wie tot winnaars worden gekroond in Op zoek naar Danny & Sandy en een hoofdrol krijgen in de musical Grease. Er zijn nog drie heren en drie dames over die er alles aan gaan doen om de rollen te bemachtigen. Danique, Paul, Dominique, Tristan, Magtel en Victor laten nog een keer zien en horen wat ze in huis hebben, en het is de grote vraag voor wie de jury en het gastjurylid uiteindelijk gaan kiezen. In de promo zie je beelden van de kandidaten en in de onderste video verklappen ze wat ze vrijdag gaan zingen. Bekijk de promo's voor de finale van Op zoek naar Danny & Sandy hieronder. De finale van Op zoek naar Danny & Sandy is vrijdag 3 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv. Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van de halve finale (video) Bekijk deze video » Zien: Danny’s en Sandy’s zingen ABBA-medley in halve finale Op Zoek Naar... (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's