John Williams adviseert Mark een leuke vrouw te gaan zoeken (HMMIK)

John Williams adviseert Mark een leuke vrouw te gaan zoeken (HMMIK)

Dinsdag 11 april 2023 om 11:46

John Williams heeft in Help Mijn Man is Klusser met Mark afgesproken dat
Mark zelf aan de keuken gaat werken. De eigenzinnige huiseigenaar was nogal verbluft door het eindresultaat dat het klusteam van zijn woning had weten te maken.

Leuke vrouw
Hij gaat ermee akkoord dat John over twee weken terugkomt om te checken of Mark zich aan de afspraak heeft gehouden. Zo gezegd, zo gedaan en nu is John degene die verbluft is. Het enige advies dat hij nog voor Mark heeft, is een leuke vrouw te gaan zoeken!

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

<em>John Williams</em> adviseert Mark een leuke vrouw te gaan zoeken (<em>HMMIK</em>) John Williams heeft in Help Mijn Man is Klusser met Mark afgesproken datMark zelf aan de keuken gaat werken. De eigenzinnige huiseigenaar was nogal verbluft door het eindresultaat dat het klusteam van zijn woning had weten te maken. Leuke vrouwHij gaat ermee akkoord dat John over twee weken terugkomt om te checken of Mark zich aan de afspraak heeft gehouden. Zo gezegd, zo gedaan en nu is John degene die verbluft is. Het enige advies dat hij nog voor Mark heeft, is een leuke vrouw te gaan zoeken! Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John Williams vraagt geblinddoekte Anneke: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt" (HMMIK) Bekijk deze video » 'Hoarder' Ruud in Help Mijn Man is Klusser krijgt bezoek van opruimcoach Diana Bekijk deze video » Help! Mijn man is klusser: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld? Bekijk deze video »
TV :
John Williams adviseert Mark een leuke vrouw te gaan zoeken (HMMIK)

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's