Temptation Island: Mike heeft spijt van beledigen Evie (video)

Temptation Island: Mike heeft spijt van beledigen Evie (video)

Vrijdag 28 april 2023 om 17:14

<em>Temptation Island</em>: Mike heeft spijt van beledigen Evie (video) In Temptation Island: Beach Bar praat FawryNotSawry na met de kandidaten van Temptation Island: Love Or Leave. Deze week zijn dat Mike en Evie, die terugblikken op hun deelname. Hoe denken zij na hun avontuur over de komst van een kleine spruit? En wat vinden ze eigenlijk van de andere koppels? Je ziet het in bovenstaande video. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland. Temptation Island is terug: 'Karakter kan je niet neuken' Bekijk deze video » Shownieuws: botoxbehandeling Temptation-ster Shirley Cramer gaat helemaal fout (video) Bekijk deze video » Deelnemers schrikken van kampvuurbeelden Temptation Island, 'ik kan goed zuigen' Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island: Mike heeft spijt van beledigen Evie (video)

In Temptation Island: Beach Bar praat FawryNotSawry na met de kandidaten van Temptation Island: Love Or Leave. Deze week zijn dat Mike en Evie, die terugblikken op hun deelname. Hoe denken zij na hun avontuur over de komst van een kleine spruit? En wat vinden ze eigenlijk van de andere koppels? Je ziet het in bovenstaande video.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's