ZOOP de reünie vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden

ZOOP de reünie vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden

Vrijdag 7 juli 2023 om 14:37

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Het is alweer twintig jaar geleden dat ZOOP uitgroeide tot een immens populaire jeugdserie. Na drie seizoenen en drie films kwam er in 2006 een einde aan dit verhaal, in de werden jongeren gevolgd die een opleiding deden tot dierenverzorger in een dierentuin. In de serie waren onder anderen Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Jon Karthaus, Patrick Martens, Erwan van Buren en Monique van der Werff te zien. De originele cast blikt nu terug op alles wat ze met ZOOP hebben meegemaakt in ZOOP de reünie.

ZOOP de reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland. Bekijk de eerste beelden van ZOOP de reünie in de video hieronder.

<em>ZOOP de reünie</em> vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juli 2023 Het is alweer twintig jaar geleden dat ZOOP uitgroeide tot een immens populaire jeugdserie. Na drie seizoenen en drie films kwam er in 2006 een einde aan dit verhaal, in de werden jongeren gevolgd die een opleiding deden tot dierenverzorger in een dierentuin. In de serie waren onder anderen Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Jon Karthaus, Patrick Martens, Erwan van Buren en Monique van der Werff te zien. De originele cast blikt nu terug op alles wat ze met ZOOP hebben meegemaakt in ZOOP de reünie. ZOOP de reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland. Bekijk de eerste beelden van ZOOP de reünie in de video hieronder. Jon Karthaus over mogelijke terugkeer Zoop: "Zoop in Australië" (video) Bekijk deze video » 2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin! Bekijk deze video » Schattige beelden: vier tijgerwelpjes geboren in AquaZoo Leeuwarden Bekijk deze video »
TV :
ZOOP de reünie vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's