Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juli 2023
Onder meer Tino Martin: Laat me leven

Film :

Zwembroeken, zonnebrillen, zonnebrand, Aperol Spritzen, ijsjes en slippers: de zomer is begonnen! Komkommertijd of zomerblockbusterseizoen? Misschien een beetje van beide. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2023.

Kijktips van Gids.tv

Riders of Justice (1 juli)

Videoland (film)

Bron: September Films
Een militair, Markus genaamd, moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn tienerdochter te zorgen wanneer zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Vervolgens staat een wiskundige, die op de bewuste dag ook in de trein aanwezig was, met twee collega's aan de deur. Lees hier waar je vanaf 1 juli Riders of Justice kunt kijken.

Tino Martin: Laat me leven (8 juli)

Videoland (docufilm)

Bron: MarcVerhees Fotografie/Videoland
Ruim een jaar heeft Tino Martin zich laten volgen en heeft hij samen met de makers van de documentaire een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van zijn leven proberen te geven. In deze documentaire neemt Tino de kijker overal mee naartoe, naar de optredens, de theatertour, de Ziggo Dome concerten en privé; van een verjaardag tot aan kerstavond met de familie. Bekijk hier waar je vanaf 17 juli Tino Martin: Laat me Leven kunt streamen.

Michella en Louisa werken mee (17 juli)

Videoland (realityserie, wekelijks)

Michella Kox en Louisa Janssen, o.a. bekend van Echte Meisjes In de Jungle, gaan aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is. Bekijk hier waar je vanaf 17 juli Michella en Louisa werken mee kunt streamen.

Verder op Videoland

ZOOP: De Reünie (15 juli, special) Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin: namen van personages die de harten van ZOOP-fans na al die jaren nog steeds sneller doen laten kloppen. Als de Rangers in 2007 de winterse dierentuin verlaten om vlinders te redden in Zuid-Amerika, is dat de allerlaatste keer dat ze ooit samen in de dierentuin zijn geweest. Tot nu. Nog één keer keert de originele cast terug naar de plek waar het allemaal begon: Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Kijk ook de eerste beelden.

Actuele video's

Meer actuele video's