Jeroen Pauw kijkt eigenlijk altijd Vandaag Inside: 'Wil weten wat Johan ergens van vindt'

Jeroen Pauw kijkt eigenlijk altijd Vandaag Inside: 'Wil weten wat Johan ergens van vindt'

Woensdag 9 augustus 2023 om 09:06

Vanaf maandag is Vandaag Inside weer terug op SBS6 en wie daar in ieder geval blij van wordt is Jeroen Pauw. 'Als ik in de gelegenheid ben kijk ik eigenlijk elke avond', vertelt hij bij De Oranjezomer.

'Wat gaat Johan zeggen?'
De presentator, die een duidelijke mening over de veroordeelde Thijs Römer heeft, is net als heel veel andere Nederlanders toch steeds weer benieuwd naar wat Johan Derksen ergens van vindt: 'Ook al wat weet je vaak wel wat hij ongeveer gaat zeggen.' Maar waar zal het orakel van SBS6 het maandag over gaan hebben?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 8 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Jeroen Pauw kijkt eigenlijk altijd <em>Vandaag Inside</em>: 'Wil weten wat Johan ergens van vindt' Vanaf maandag is Vandaag Inside weer terug op SBS6 en wie daar in ieder geval blij van wordt is Jeroen Pauw. 'Als ik in de gelegenheid ben kijk ik eigenlijk elke avond', vertelt hij bij De Oranjezomer. 'Wat gaat Johan zeggen?'De presentator, die een duidelijke mening over de veroordeelde Thijs Römer heeft, is net als heel veel andere Nederlanders toch steeds weer benieuwd naar wat Johan Derksen ergens van vindt: 'Ook al wat weet je vaak wel wat hij ongeveer gaat zeggen.' Maar waar zal het orakel van SBS6 het maandag over gaan hebben? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 8 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's