I Can See Your Voice: Fred van Leer schrikt zich rot van sokken in sandalen

I Can See Your Voice: Fred van Leer schrikt zich rot van sokken in sandalen

<em>I Can See Your Voice</em>: Fred van Leer schrikt zich rot van sokken in sandalen In I Can See Your Voice krijgt Fred van Leer de schrik van zijn leven. Het gaat deze keer niet om de zangkwaliteiten van een van de deelnemers, maar om de outfit. “Ja ik zie ineens die sandalen met die sokken…”, aldus een verbouwereerde Fred. Van Leer wil graag de bevestiging dat deze jongen niet altijd met sokken in zijn sandalen rondloopt, en is opgelucht dat hij dit normaal alleen in het ecodorp draagt… Bekijk de beelden van I Can See Your Voice hieronder. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 19 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: Carlo Boszhard showt zijn zoon in I Can See Your Voice Bekijk deze video » Hilarische beelden: showgirl Dewi zingt kneitervals in I Can See Your Voice Bekijk deze video » Gerard Joling denkt te weten wie de Flamingo is: "Monica Geuze, wat denk jij?" Bekijk deze video »
Donderdag 19 oktober 2023 om 11:28

In I Can See Your Voice krijgt Fred van Leer de schrik van zijn leven. Het gaat deze keer niet om de zangkwaliteiten van een van de deelnemers, maar om de outfit. “Ja ik zie ineens die sandalen met die sokken…”, aldus een verbouwereerde Fred. Van Leer wil graag de bevestiging dat deze jongen niet altijd met sokken in zijn sandalen rondloopt, en is opgelucht dat hij dit normaal alleen in het ecodorp draagt…

Bekijk de beelden van I Can See Your Voice hieronder.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf donderdag 19 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's