ZIEN: Wendy showt babybuik. Peter Gillis opnieuw vader?

ZIEN: Wendy showt babybuik. Peter Gillis opnieuw vader?

ZIEN: Wendy showt babybuik. <em>Peter Gillis</em> opnieuw vader? Na zijn veelbesproken breuk met Nicol Kremers vond Peter Gillis het geluk bij Wendy van Hout. De brunette is inmiddels een vast gezicht in de realityshow Familie Gillis: massa is kassa. Ook vanavond zien we haar in beeld, met een babybuik! 28 weken zwangerDe vriendin van Peter heeft een kledinglijn en in de aflevering van vanavond zien we dat Wendy via een livestream kleding showt. Tijdens het showen zien we een grote babybuik en Wendy vertelt dat ze 28 weken zwanger is. Bekijk het fragment hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Massa is kassa: zo slinks regelt Wendy korting op een borstel, 'Zit haar van iemand in' Bekijk deze video » Peter Gillis hint op zwangerschap Wendy: 'Kan zomaar gebeuren' (video) Bekijk deze video » Peter Gillis met cameraploeg bij de rechtbank: ‘loopje’ moet een paar keer opnieuw Bekijk deze video »
Dinsdag 14 november 2023 om 14:23

Na zijn veelbesproken breuk met Nicol Kremers vond Peter Gillis het geluk bij Wendy van Hout. De brunette is inmiddels een vast gezicht in de realityshow Familie Gillis: massa is kassa. Ook vanavond zien we haar in beeld, met een babybuik!

28 weken zwanger
De vriendin van Peter heeft een kledinglijn en in de aflevering van vanavond zien we dat Wendy via een livestream kleding showt. Tijdens het showen zien we een grote babybuik en Wendy vertelt dat ze 28 weken zwanger is. Bekijk het fragment hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is kassa terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's