Comeback Matthijs van Nieuwkerk bij RTL verplaatst naar najaar? (Humberto)

Comeback Matthijs van Nieuwkerk bij RTL verplaatst naar najaar? (Humberto)

Vrijdag 2 februari om 09:20

Met veel bombarie werd de komst van Matthijs van Nieuwkerk naar RTL4 aangekondigd, december vorig jaar. Maar is de omroep nog wel zo blij met de geplaagde presentator, nu er opnieuw verhalen over grensoverschrijdend gedrag van hem naar buiten zijn gekomen? Tina Nijkamp: 'Ik denk wel dat ze nu denken... oei. Deze nieuwe feiten en dit rapport zorgen bij het publiek denk ik voor een nieuwe smet op Matthijs.'

Comeback uitgesteld?
Het eerste programma van Van Nieuwkerk staat gepland voor april. Maar kan hij wel gewoon aan het werk nu? 'Het zou me niet verbazen als ze dat uitstellen naar het najaar bijvoorbeeld', aldus Nijkamp.

Bekijk het fragment van Humberto hieronder

Comeback Matthijs van Nieuwkerk bij RTL verplaatst naar najaar? (<em>Humberto</em>) Met veel bombarie werd de komst van Matthijs van Nieuwkerk naar RTL4 aangekondigd, december vorig jaar. Maar is de omroep nog wel zo blij met de geplaagde presentator, nu er opnieuw verhalen over grensoverschrijdend gedrag van hem naar buiten zijn gekomen? Tina Nijkamp: 'Ik denk wel dat ze nu denken... oei. Deze nieuwe feiten en dit rapport zorgen bij het publiek denk ik voor een nieuwe smet op Matthijs.' Comeback uitgesteld?Het eerste programma van Van Nieuwkerk staat gepland voor april. Maar kan hij wel gewoon aan het werk nu? 'Het zou me niet verbazen als ze dat uitstellen naar het najaar bijvoorbeeld', aldus Nijkamp. Bekijk het fragment van Humberto hieronder Bekijk ook Suzanne Kunzeler: 'Ook sprake van fysiek en seksueel wandgedrag Matthijs van Nieuwkerk' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: René komt niet meer bij na filmpje van vrouw die door raam klimt Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Wilfred imiteert Matthijs van Nieuwkerk' Bekijk deze video » Update sneeuwstorm februari: 'Indrukwekkende temperatuurdaling & sneeuwjacht' Bekijk deze video »
TV :
Comeback Matthijs van Nieuwkerk bij RTL verplaatst naar najaar? (Humberto)

Actuele video's

Meer actuele video's